Лесно махане на целулит с лют червен пипер

Как се маха целулит с лют червен пипер?

Може да се отървете от целулита  наистина със твърди мерки. Това включва и лютия червен пипер. Самият целулит е безвреден, но естетически не добре за жената.

Тези  резерви от мазнини, които се наричат ​​целулит, се появеяват под влияние на хормоните на жените. Но е възможно да се използват различни средства, за да регулирате  мастните депа и да подобрите състоянието на кожата в проблемните зони.

Лютият червен пипер стимулира кръвообращението в подкожния слой, ускорява храносмилането и изгарянето на мазнини, като затопля кожата той помага тя да се отпусне.

лют червен пипер

Как се маха целулит с лют червен пипер?

Вие може да го ползвате под формата на крем, лосион, маска за проблемните зони на кожата, талията, бедрата, задните части и краката.

Увеличаването на неравностите по кожата, които могат да се видят при целулита, се дължат на нарушения приток на кръв към проблемни области. Все пак не бива да се прекалява с лютия червен пипер при целулит. Ако сте използвали  маска на базата на лют червен пипер кожата ви може да се оцвети в червено. Ако това е само оцветяване, ще се махне, но ако кожата ви си стои червена и пари, то се откажете от екстремни процедури.

Рецепти за махане на целулит с лют червен пипер

1 рецепта

Можете да използвате тази рецепта: смесват се канела и червен пипер в отношение1-1, добавят се няколко капки етерични масла, малко растително масло, сместа се налага  върху кожата. Така остава за 20 минути, не повече. Изплакнете с хладка вода.

2 рецепта
Вземете 1 чаена лъжичка червен пипер, плюс две супени лъжици фино смляна морска сол, за  да се получи смес, подобна на крем. След това сместа слага на проблемните области и се обвива с найлон.Отгоре облечете топли дрехи. Дръжте комреса 20 минути, след което изплакнете.

3 рецепта
Смесете 2 супени лъжици мед,  същото количество смляно кафе. Вземете топъл душ, поставете после сместа върху проблемните зони и задръжте за около 30 минути, след което изплакнете с топла вода.Накрая нанесете успокояващ крем.

Както може да видите, лютият червен пипер може да се използва ефективно не само като подправка към ястия, но също така  и като ефективно козметично средство при целулит.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Скоро ще почувствате как кожата ви става кадифено мека и, най-важното е, че в тъканите ще започне процес  постепенно изчезване на  “портокаловата кора”.

Бъдете здрави и красиви!

Уважаеми читатели! За нас е ценно мнение ви за нашите статии. Ако напишете няколко реда в коментарите към тази статия и я споделите с приятелите, то ще се почувстваме щастливи, че сме ви помогнали.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *